dissabte, de juliol 27, 2024

LONDRES. DIA 4

Avui és el dia, però abans, encara fem algunes visites. Sortim direcció Greenwich, que està una mica allunyat. El metro aviat surt a la superfície i després de travessar el districte financer de Canary Wharf i travessar el riu per un túnel arribem a Greenwich. El primer que ens trobem és el Cutty Sark, un antic pailebot que es pot visitar. Val a dir que és fora l'aigua. Passegem vora el Tàmesi i per davant de l'Old Royal Naval College. Seguim cap al museu naval i comencem a travessar el Greenwich Park cap a l'observatori. Anem pujant i anem veiem la vista de Londres al fons. A l'observatori hi ha marcada a terra la línia que marca el meridià de Greenwich, que és el meridià zero, referència de tots els altres. Fora l'observatori i en un caminet de baixada també n'hi ha un tros per fer-se la foto sense entrar a l'observatori. Un cop hem baixat de l'observatori fem un tomb pel Greenwich Market abans de retornar cap a Londres.  

Cutty Sark

Old Royal Naval College

Vistes des de Greenwich

Observatori

Meridià de Greenwich

Greenwich Market

Canviem totalment de barri i anem cap a Notting Hill. Recorrem el mercat de Portobello i ens fem una foto davant la llibreria de la pel·lícula. I d'aquí ja tornem cap al nostre barri, per dinar una mica i descansar per la tarda.



I un cop ben descansats, cap a Wembley, on hi ha el motiu pel qual hem vingut. El concert del Boss, de Bruce Springsteen, que acaba avui la seva gira europea. Ens anem aproximant amb el metro i ja veiem l'ambient, amb gent amb samarretes del Boss als vagons. Baixem i encarem l'avinguda cap a l'estadi, on ja hi ha la música d'ambient del Bruce, entre tot de paradetes de menjar i veure. Arribem a l'estadi i només cal que posem l'entrada del telèfon en un lector i se'ns obre la porta. Un cop dins l'estadi ja veiem que això està bastant millor que al nostre estadi olímpic, i quan accedim a la grada, a prop de la gespa, ja veiem que la vista és fantàstica. Prenem lloc, i a gaudir!