dimecres, de juliol 24, 2024

LONDRES. DIA 1

Després d'un vol sense incidències, arribem a l'aeroport de Gatwick. Aquí ens espera un conductor que ens ha regalat Booking en fer el lloguer de l'apartament. Després d'una mica d'espera i missatges el trobem. En aquest cas, és conductora. Pugem al transport i anem cap a Londres. Com és mig matí, hi ha trànsit, i triguem una bona estona a arribar. Però així ja podrem deixar les maletes a l'apartament. Després de localitzar-lo i rebre els codis d'accés, ja podem accedir-hi i instal·lar-nos.

Un cop instal·lats sortim direcció al British Museum, tot travessant el barri literari de Bloomsbury. Els museus són gratuïts a Londres, però normalment podeu treure per internet una entrada per una determinada hora. Com no la tenim hem de fer la cua general, que està just a la part contrària d'on estem, la dels que ja tenen l'entrada. Donem la volta i ens posem a la cua, que avança de pressa. Un cop a dins recorrem el museu buscant les peces més icòniques, com la pedra Rosetta, els frisos del Partenó i alguns altres. Després donem un tomb per la botiga del museu, i quan vaig a comprar una tassa de record, com passen dos segons de l'hora, em tanquen la porta als morros.




Després de descansar una estona, tornem a la càrrega. Ara ens n'anem cap al barri de Covent Garden, on donem un tomb pel Market veien l'ambient. Continuem caminant i creuem Xinatown i encara més endavant entrem al Soho, també molt ambientat. I com ens hem llevat molt matí, per avui ja en tenim prou, així que cap a descansar.