diumenge, de maig 18, 2008

EGIPTE. DIA 4

Ja som a El Caire, procedents d'Assuan. Avui és el dia de les piràmides. Travessem bé tota la ciutat en poca estona, doncs és divendres, festiu pels musulmans. Quan encara estem entre edificis, va i apareix la primera piràmide, la del Keops. Aquí les mesures de seguretat són riguroses. Es baixa de l'autocar, es passa l'arc de seguretat i es torna a pujar al mateix autocar (no cal dir res més). A les piràmides uns policies molt amables ens baixen la corda que ens separa de la piràmide i ens inviten a pujar (ja sabeu que volen a canvi). L'explanada és gran i podeu passar-hi una bona estona donant tombs. Us voldran treure els calés de totes les forme possibles: venent ‘souvenirs’, invitant-vos a pujar a camell,passejant a cavall...


Acabats aquí cal agafar l'autocar per anar fins a l'esfinge, doncs hi ha un bon tros. Aquí es veu més gent, doncs l'espai és molt més petit, però hi ha una magnifica vista de les piràmides.

Després ja anem cap a l'hotel. És hora de dinar i fer una bona migdiada. Al vespre no ens en mourem, doncs el Marriott es una petita ciutat en si mateix.