divendres, d’agost 02, 2019

DE MILÀ A VENÈCIA. DIA 4.

Després de dos magnífics dies a Bellagio toca ja seguir la nostra ruta. Així doncs, agafem al cotxe i emprenem viatge. Baixem per la pota esquerra de la Y invertida del llac, fins a Lecco, i continuem fins Bèrgam, on fem la primera aturada del dia. Aparquem el cotxe a la part baixa de la ciutat i agafem el funicular per pujar a la part alta. És una ciutat bonica, amb l'epicentre a la Piazza Vecchia, al voltant de la qual hi ha els edificis més destacats. Amb dues hores de passejar està tot vist però. Fem un cafè i seguim la ruta.
La següent aturada la fem a Sirmione. Sirmione és una ciutat fortificada en una petita península que s'endinsa al llac de Garda, al seu extrem sud. Arribem al migdia i fa molta calor, amb gent banyant-se al llac. La ciutat és bonica, però és veu un ambient una mica com fi fos Salou. Potser millor anar-hi en una altra època de l'any. Així i tot, val la pena aturar-s'hi.
Seguim la nostra ruta fins al nostre destí final d'avui: Verona. Un cop instal·lats anem fina la Piazza Bra, on hi ha l'Arena de Verona. Després seguim cap a la casa de Julieta, on hi ha molta gent. Seguim per la Piazza delle Erbe i la Piazza dei Signori, i acabem retornant a l'Arena. Sopem a la mateixa Piazza Bra i mirem com la gent es va dirigint cap a l'òpera que fan a l'Arena: avui fan Aida. Però nosaltres ja no podem més, tres hores d'òpera serien massa, així que una altra vegada serà.

Bèrgam, Piazza Vecchia
Bèrgam
Bèrgam
Sirmione
Sirmione
Llac di Garda a Sirmione
Verona - Piazza Bra
Verona - Arena
Verona - Casa de Julieta
Verona - Piazza dei Signori
Verona  - Arena