dimarts, de juliol 30, 2019

DE MILÀ A VENÈCIA. DIA 2.

Comencem un nou dia, i ho fem anant altre cop cap al Duomo. Avui toca la visita a la catedral, així que cinc minuts abans de les vuit som a la cua per comprar entrades: som els primers. Ràpidament fem el tràmit i comencem la visita. Primer entrem a dins, però és després que ve la part interessant: la pujada a la teulada. Podeu triar entre fer-ho a peu o amb ascensor, vosaltres mateixos. La veritat que la visita és curiosa i val la pena.
Ja deixem Milà i emprenem ruta cap al llac de Como. La següent aturada és la mateixa ciutat de Como. El llac té forma de Y invertida, i Como es troba a la part inferior de la branca esquerra. Como és una ciutat mitjana vora el llac, i val la pena aturar-s'hi un matí. Hi ha l'opció d'agafar un funicular, que permet unes bones vistes del llac i la ciutat. Deu estar bé, perquè hi ha molta cua, i nosaltres preferim dinar tranquil·lament al Café Riva (pizzes ovalades) i seguir el nostre camí.
El nostre destí final avui és Bellagio, petita ciutat situada a la part central de la Y del llac. Per arribar-hi des de Como no hi ha molts quilòmetres, però la carretera és plena de corbes, així que s'hi està una bona estona. A més, quan ja quasi som a l'hotel ens trobem en un carrer de vianants, ple de gent, però cap problema. Preguntat a l'hotel ens diuen que endavant, que la gent ja s'apartarà. L'estretor de l'entrada al pàrquing de l'hotel, millor ja no us l'explico. Un cop aparcats i descarregats, disposem ja de dos dies de tranquil·litat que estarem aquí.
El que queda del dia l'emprem a visitar una de les moltes villas del llac. En el cas de Bellagio, la Villa Melzi, de la que se'n visiten els jardins, vora el llac. Entre això i donar un tomb pel poble, per avui ja hem fet prou. Demà, el vaixell.

 Milà-Duomo

  Milà-Duomo

  Milà-Duomo

 Milà-Duomo

 Como - Catedral

 Como - Llac

 Como - Riva Café

 Bellagio

 Bellagio

 Bellagio - Jardins Villa Melzi

  Bellagio - Jardins Villa Melzi

  Bellagio - Jardins Villa Melzi

  Bellagio

Bellagio